Meld je aan voor de training

Laat voor meer informatie jouw contactgegevens achter, dan bellen of mailen wij je zo spoedig mogelijk terug.

Microsoft Azure Administrator (AZ-104)

  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
Jan

Wereldwijd is Azure een van de grootste cloudplatformen, die niet alleen heel interessant zijn voor developers, maar ook voor IT-professionals die virtuele machines of websites willen beheren in de cloud. In deze training leer je alle mogelijkheden van Azure die je als beheerder moet weten. Je leert alles over subscriptions, resources, storage, virtual machines, virtual networks en identities.

Na afloop van de training:
-Ben je uitstekend voorbereid op het examen AZ-104 (examenvoucher inbegrepen);
-Beheer je subscripties in Azure;
-Implementeer en beheer je storages;
-Ontwikkel en beheer je virtuele machines;
-Beheer je Azure Active Directory (AD) en bijbehorende objects.

Voor wie:
Je bent IT-professional en wilt je verder ontwikkelen tot Azure administrator.

Aanpak:
Het gedegen programma van deze klassikale virtuele training is erop gericht dat je het geleerde direct kunt toepassen in je praktijksituatie. Je gaat live aan de slag met Azure en kijkt naar het beheer van subscripties en storages. Verder leer je het ontwikkelen en beheren van virtuele machines en het configureren van virtuele netwerken.

De zeer ervaren en gecertificeerde UK trainer behandelt de theorie (in het Engels) en laat met diverse demonstraties zien wat je als beheerder van Azure allemaal kunt. Je gaat aan de slag met verschillende oefeningen waardoor een optimale verwerking van de leerstof wordt bewerkstelligd. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50.

Voorkennis:
Je hebt kennis van en ervaring met (Windows) operating systems, virtualisatie, cloud infrastructure, storage infrastructure en networking. De training Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900) is een goede basis voorbereiding, maar is absoluut geen must.

Studiemateriaal:
We gbruiken de officiële, digitale, Engelstalige Microsoft Official Courseware (MOC), die perfect aansluit bij de eisen van deze training. We beschikken over een zeer moderne online leeromgeving, d.m.v. Live Labs in Azure en een Virtuele classroom.

Studieduur:
De AZ-104 training duurt normaal 4 dagen, wij kiezen er echter voor een 5-daagse training, teneinde de slagingskans aanzienlijk te verhogen.

5x 09:00 - 18:00
Senior Microsoft Trainer (UK) - Engelstaling
€ 1995,=
Senior Beheerder (Technisch)
Inclusief
Virtual Trainer

Locatie

Onze opleidingslocatie is gelegen in Aalsmeer. Vanaf Schiphol, A4/A9 en de nieuwe N201 op slechts 5 autominuten afstand. De à la carte lunch of diner worden verzorgd door een plaatselijk hotel / restaurant.

Bekijk de mogelijkheden
Duidelijke lesmethoden
Slagingspercentage van 99%
In-house mogelijkheid