Meld je aan voor de training

Laat voor meer informatie jouw contactgegevens achter, dan bellen of mailen wij je zo spoedig mogelijk terug.

De training Leading SAFe bij Prince-IT was voor mij erg leerzaam – doordat de groep klein was, kon ruimschoots worden ingegaan op vragen en praktijksituaties. De trainer is goed onderlegd en heeft duidelijk veel ervaring. Ook op locatie en lunch is niets aan te merken!

Margreet (82% score SAFe examen)

-

Scaled Agile | SAFe 5® Agilist

  • 29
  • 30
Jun

Leading SAFe® 5.0 training

De Leading SAFe® 5.0 training is een 2 daagse training, waarin wordt ingegaan op de Lean-Agile principes en practices van het Scaled Agile Framework® (SAFe®). De focus ligt op waarde releasen via een Agile Release Train, het opbouwen van een Agile Portfolio en het leiden van een Lean-Agile transformatie tot een schaalbare organisatie. Na het volgen van de training heb je een Lean-Agile mindset en heb je geleerd hoe je de principes en methodes van SAFe kunt toepassen. Je krijgt alle handvatten toegereikt om jouw Agile teams, programs en program portfolio management goed te ondersteunen en leert je value stream beter te coördineren. Na het succesvol afronden van een online examen ontvang je de door Scaled Agile® erkende SAFe Agilist (SA) certificering.

De cursus, het materiaal en het examen zijn in het Engels.

2 x 8 uur (09:00-17:00)
International certified Scaled Agile (SAFe) Trainer
€ 1195,= (Virtual Class)
IT Management
Inclusief

Locatie

Onze opleidingslocatie is gelegen in het centrum van Aalsmeer. Vanaf Schiphol, A4/A9 en de nieuwe N201 op slechts 5 autominuten afstand. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Buslijn 198/340 "Bushalte Van Cleeffkade" stopt praktisch voor de deur van het kantoor. De à la carte lunch of diner worden verzorgd door een plaatselijk hotel / restaurant.

Bekijk de mogelijkheden
Duidelijke lesmethoden
Slagingspercentage van 99%
In-house mogelijkheid