Meld je aan voor de training

Laat voor meer informatie jouw contactgegevens achter, dan bellen of mailen wij je zo spoedig mogelijk terug.

Het training tempo was goed te volgen, locatie was goed bereikbaar en de lunch was heerlijk. Kortom: niets te klagen. Ik zou jullie zeker aanraden bij anderen. Groetjes Amy (Scrum Master).

- Amy

SCRUM Master & Product Owner

  • 6
  • 7
Jul

Scrum is wereldwijd het meest gebruikte framework bij Agile softwareontwikkeling. In tegenstelling tot de eenvoud van het Scrum-framework zelf, is een goede toepassing in de praktijk geen vanzelfsprekendheid. Een van de succesfactoren van Scrum is een goed functionerende Scrum Master.

In deze training ligt de focus uiteraard op de rol en de verantwoordelijkheden van de Scrum Master. We gaan daarbij in op zaken als product vision, product backlog, user stories en releases. Daarbij geven we je vooral praktische handvatten en bespreken we veel voorkomende praktijksituaties, die jou helpen om een succesvolle Scrum Master te worden.

De cursus, het materiaal en het examen is in het Engels.

Deze cursus biedt een zeer goede basis voor zowel Scrum Master als Product Owner.
Het is mogelijk om de cursus af te sluiten met het Scrum Master en/of het Product Owner examen.

Examen Scrum Master 240 EUR
Examen Product Owner 380 EUR

2 x 8 uur (09:00-17:00)
International Certified SCRUM Trainer
€ 795,= (Virtual Class)
IT Management
Exclusief

Locatie

Onze opleidingslocatie is gelegen in het centrum van Aalsmeer. Vanaf Schiphol, A4/A9 en de nieuwe N201 op slechts 5 autominuten afstand. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Buslijn 198/340 "Bushalte Van Cleeffkade" stopt praktisch voor de deur van het kantoor. De à la carte lunch of diner worden verzorgd door een plaatselijk hotel / restaurant.

Bekijk de mogelijkheden
Duidelijke lesmethoden
Slagingspercentage van 99%
In-house mogelijkheid