Meld je aan voor de training

Laat voor meer informatie jouw contactgegevens achter, dan bellen of mailen wij je zo spoedig mogelijk terug.

De training werd gegeven door een zeer kundige docent. De accommodatie en het cursusmateriaal waren prima op orde. Al deze factoren tezamen maakte het dat ik in de toekomst meer trainingen via Prince IT ga volgen. (Jeroen is geslaagd voor zijn TOGAF Level 1 & 2 examen).

- Jeroen

TOGAF 9.2 Level 1 & 2

  • 14
  • 15
  • 16
Jan

Wat is TOGAF® 9 Certified Training (level 1 and 2)

Als je een Business of IT Architect bent die overweegt of van plan is het architectuurframework TOGAF® te benutten in Enterprise Architecture Projects, dan heeft deze training jou veel te bieden. De training behandelt op diepgaande wijze de diverse kenmerken van TOGAF®: de methode (Architecture Development Method) en kernconcepten zoals het Enterprise Continuum en het Content Framework.

De TOGAF®9.2-training biedt je de kennis en het inzicht die nodig zijn om TOGAF® effectief te gebruiken in je enterprise architecture-werk en om het examen voor jouw ‘TOGAF®9 Certified’-certificering te halen.

Na afronding van deze training bezit je de kennis en het inzicht die nodig zijn om TOGAF® effectief te gebruiken in jouw enterprise architecture-werk en om het ‘TOGAF®9 Certified’-examen te halen.
Dit examen is optioneel bij te boeken via Pearson VUE voor US$ 495,= (combinatie Level 1&2).

De training, het materiaal en het examen is in het Engels.

3 x 8 uur (07:00-15:00)
International certified TOGAF Trainer (The Open Group)
€ 1495,=
IT Management
Exclusief

Locatie

Onze opleidingslocatie is gelegen in Aalsmeer. Vanaf Schiphol, A4/A9 en de nieuwe N201 op slechts 5 autominuten afstand. De à la carte lunch of diner worden verzorgd door een plaatselijk hotel / restaurant.

Bekijk de mogelijkheden
Duidelijke lesmethoden
Slagingspercentage van 99%
In-house mogelijkheid