VMWAREApplicatie virtualisatie met VMware ThinApp

Leer in slechts één dag alle functionaliteiten van VMware ThinApp 5 kennen op basis van praktijkgerichte hands-on oefeningen en ervaringen. Er wordt in gegaan op alle aspecten van de onderliggende techniek en het toepassen van packaging Best Practices bij het virtualiseren van applicaties. Aan het einde van de cursusdag bent u bekend met alle “ins ….

AGILEAgile Coach

Bij Scrum, Agile en SAFe trainingen leer je technieken. Bij deze 1 daagse hands-on workshop leer je technieken om traditionele teams te motiveren en enthousiast te maken om op een nieuw manier te gaan werken. D.m.v. van rollenspellen en oefeningen leert je deze technieken van o.a anders denken en teams te transformeren naar Agile denkwijze. ….

SECURITYCISSP

Would you like to become CISSP certified? Prepare yourself for the CISSP exam in only 5 days. Prince-IT’s certification course offers you an intensive and topical program with a success rate above 90%. Course objectives The Prince-IT (ISC)2 CISSP Certification course is an intensive, five-day course with the goal to prepare participants for the CISSP ….

CISCOCCNP – Routing and Switching

Cisco CCNP Routing & Switching – FASTRACK De Cisco Certified Network Professional – Fast Track (CCNPFT) training is ontwikkeld om met de deelnemers, de kennis en vaardigheden te behandelen die nodig zijn om de Cisco CCNP certificering sneller te verkrijgen. Deze cursus combineert de inhoud van de navolgende drie cursussen die samen de CCNP certificering ….

CISCOCCNA – Routing and Switching

Cisco CCNA Routing & Switching Bootcamp (CCNAX – Accelerated) + examen v3.0 Onze†versnelde CCNA Boot Camp is een intensief programma die is bedoeld om in korte tijd uw CCNA-certificaat te halen. De training is ontworpen om deelnemers te leren hoe een IPv4 en IPv6 netwerk te installeren, managen, configureren en verifiÎren, inclusief het configureren van ….

MICROSOFTMicrosoft Azure

Microsoft Azure is de cloud voor moderne bedrijven. Wanneer u de Azure-certificering behaalt en Microsoft Azure Specialist wordt, krijgt u professionele erkenning voor uw expertise in het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van Azure-oplossingen.

MICROSOFTMSCA / MCSE

Microsoft certificering IT certificeringen bieden organisaties de zekerheid dat IT professionals voldoende kennis in huis hebben om ervoor te zorgen dat bedrijfsprocessen goed blijven lopen. Voor detacheringsorganisaties en consultancybureaus is een IT certificering bovendien van belang om de concurrentie voor te blijven, want een gecertificeerde medewerker is nu eenmaal meer waard.

SIX SIGMALean Six Sigma – Black Belt

Wat is Six Sigma? Stel jij jezelf de vraag of je bedrijf wel handelt op de meest effectieve en efficiënte manier? Six Sigma is een gestructureerde manier voor het verlagen van de kosten, het verhogen van de kwaliteit en het verhogen van de productiviteit van organisaties. Deze methode leidt er toe dat organisaties efficiënter en ….

SIX SIGMALean Six Sigma – Green Belt

Wat is Six Sigma? Stel jij jezelf de vraag of je bedrijf wel handelt op de meest effectieve en efficiënte manier? Six Sigma is een gestructureerde manier voor het verlagen van de kosten, het verhogen van de kwaliteit en het verhogen van de productiviteit van organisaties. Deze methode leidt er toe dat organisaties efficiënter en ….

TOGAFTOGAF 9.2 Level 1 & 2

Wat is TOGAF® 9 Certified Training (level 1 and 2) Als je een Business of IT Architect bent die overweegt of van plan is het architectuurframework TOGAF® te benutten in Enterprise Architecture Projects, dan heeft deze vijfdaagse training jou veel te bieden. De training behandelt op diepgaande wijze de diverse kenmerken van TOGAF®9: de methode ….

PRINCE2PRINCE2 Foundation + Practitioner

Wat is PRINCE2® Foundation Je wilt projecten kunnen leiden of ondersteunen op een gestructureerde manier en een internationaal erkende certificering halen. PRINCE2® biedt je dit allemaal. Met PRINCE2® beschik je over een methodiek die je helpt om projecten van begin tot eind vorm te geven. In de training PRINCE2® Foundation leer je de principes, processen ….

PRINCE2PRINCE2 Practitioner

Wat is PRINCE2® Practitioner Organisaties gebruiken steeds meer een methode voor het beheersen van hun projecten. De meest gebruikte methode in Nederland is PRINCE2®. Met de PRINCE2® Practitioner training ben je klaar voor de volgende stap in je carrière. Met PRINCE2® beschik je over een methodiek die je helpt om projecten van begin tot eind ….

PRINCE2PRINCE2 Foundation

Wat is PRINCE2® Foundation Je wilt projecten kunnen leiden of ondersteunen op een gestructureerde manier en een internationaal erkende certificering halen. PRINCE2® biedt je dit allemaal. Met PRINCE2® beschik je over een methodiek die je helpt om projecten van begin tot eind vorm te geven. In de training PRINCE2® Foundation leer je de principes, processen ….

ITILITIL® 4 Foundation

ITIL® 4 – Wat is het en wat is het verschil met ITIL® 3? Digitale transformatie en technologie drijven organisaties naar een nieuwe manier van werken in een snel veranderende omgeving. Daarom is het tijd voor een nieuwe editie van het meest gehanteerde best practice framework voor IT-servicemanagement ter wereld. ITIL is geëvolueerd en klaar ….

AGILEDevOps

DevOps is een gecombineerde term bestaande uit ‘development’ en ‘operations’. Het is een methode waar de nadruk ligt op samenwerking en communicatie tussen software engineers en andere IT specialisten. Een multidisciplinaire Agile wijze waarbij geen enkele IT vaardigheid superieur is aan een andere. In IT termen is het nogal tegenstrijdig. De operations wil de boel ….

AGILEScrum Product Owner

Scrum is wereldwijd het meest gebruikte framework bij Agile softwareontwikkeling. In tegenstelling tot de eenvoud van het Scrum-framework zelf, is een goede toepassing in de praktijk geen vanzelfsprekendheid. Een van de succesfactoren van Scrum is een goed functionerende Product Owner. In deze training doorlopen we alle aspecten van Scrum, uiteraard met focus op de rol ….

AGILEScrum Master

Scrum is wereldwijd het meest gebruikte framework bij Agile softwareontwikkeling. In tegenstelling tot de eenvoud van het Scrum-framework zelf, is een goede toepassing in de praktijk geen vanzelfsprekendheid. Een van de succesfactoren van Scrum is een goed functionerende Scrum Master. In deze training doorlopen we alle aspecten van Scrum: de rollen, gebeurtenissen (events) en artefacten. ….

AGILEAgile Master

Deze Agile cursus gaat dieper in op de verschillende aspecten van Agile. Het Agile Manifesto en de verschillende domeinen komen aan bod. De verschillende Agile methodes worden besproken: Lean Kanban Software Development Scrum Extreme Programming (XP) Test-Driven Development (TDD) Dynamic Systems Development Methods (DSDM) Crystal Feature Driven Development (FDD) Vergelijking verschillende  Agile methodes Best Fit ….

AGILEScaled Agile (SAFe)

Scrum is momenteel de meest gebruikt Agile aanpak bij het ontwikkelen van software. Scrum richt zich daarbij primair op het teamproces. Maar wat nu als je het Agile concept wilt opschalen naar programma- en portfolioniveau? Het Scaled Agile Framework®, kortweg SAFe® biedt hulp! Het framework, hier beschikbaar, gaat in op de rollen, teams, activiteiten en ….

VMWAREVMware vSphere 6.5

This five-day course features intensive hands-on training that focuses on installing, configuring, and managing VMware vSphere® 6.5, which includes VMware ESXi™ 6.5 and VMware vCenter Server® 6.5. This course prepares you to administer a vSphere infrastructure for an organization of any size. It is the foundation for most other VMware technologies in the software-defined data ….

De training Leading SAFe bij Prince-IT was voor mij erg leerzaam – doordat de groep klein was, kon ruimschoots worden ingegaan op vragen en praktijksituaties. De trainer is goed onderlegd en heeft duidelijk veel ervaring. Ook op locatie en lunch is niets aan te merken!

Margreet (82% score SAFe examen)

-

Goede training, zeer redelijke prijs, mooie accommodatie, top trainer en top organisatie (Oscar heeft de Scrum Master Training gevolgd en is geslaagd voor het examen).

- Oscar

Na goede ervaringen met de Scrum Master training heb ik ook de Prince2 Practitioner training gevolgd bij Prince IT. De training sloot aan bij mijn verwachtingen. De trainer heeft veel kennis van de materie en weet de kennis in een hoog maar goed te volgen tempo over te brengen mij en de andere cursisten. De locatie en de lunch waren beide zeer goed verzorgd. Ik zal voor een volgende training zeker weer contact opnemen met Prince IT.

- Renee
Duidelijke lesmethoden
Slagingspercentage van 99%
In-house mogelijkheid