Meld je aan voor de training

Laat voor meer informatie jouw contactgegevens achter, dan bellen of mailen wij je zo spoedig mogelijk terug.

Locatie

Hornweg 7, 1432 GD Aalsmeer

Aalsmeer

Onze opleidingslocatie is gelegen vlak bij de Bloemenveiling Flora Holland. Vanaf Schiphol A4/A9 en de nieuwe N201 op slechts 5 autominuten afstand. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein. Buslijn 172 komt met halte ‘Flora Holland West’ op 5 loopminuten van het kantoor voorbij. De à la carte lunch worden verzorgd door Hotel / Restaurant – De Jonge Heertjes. Zie menu lunchkaart.

 

De Lean Six Sigma sluit goed aan op mijn dagelijkse werkzaamheden. Bij applicatie intakes, worden steeds repeterende handelingen gedaan. Wanneer er sprake is van grote volumes (aantal applicaties) is Six Sigma een zeer goed hulpmiddel om uitkomsten te kunnen voorspellen en fouten er op tijd uit te kunnen halen.

Marc is geslaagd voor zijn Lean Six Sigma – Green Belt examen.

- Marc

Na goede ervaringen met de Scrum Master training heb ik ook de Prince2 Practitioner training gevolgd bij Prince IT. De training sloot aan bij mijn verwachtingen. De trainer heeft veel kennis van de materie en weet de kennis in een hoog maar goed te volgen tempo over te brengen mij en de andere cursisten. De locatie en de lunch waren beide zeer goed verzorgd. Ik zal voor een volgende training zeker weer contact opnemen met Prince IT.

- Renee

We hebben een Scrum Master training gedaan met ons hele bedrijf. Dank je voor deze training. Het was inspirerend en leuk. (Alle studenten zijn geslaagd voor hun Scrum Master examen).

- Paul
Duidelijke lesmethoden
Slagingspercentage van 99%
In-house mogelijkheid